E-cigaretter vinder frem

De elektroniske cigaretter er blevet meget populære i Danmark på meget kort tid. Sundhedsstyrelsen anslår, at der nu er omkring 300.000 danskere, der damper på de elektroniske cigaretter hver dag. Foruden at være et sundt alternativ til de klassiske tobakscigaretter og kunne fungere som nedtrapning i et fuldstændigt rygestop, er disse cigaretter nemlig også et billigere valg end de klassiske smøger. Desuden fås e-væskerne, som bruges i de elektroniske cigaretter, også både med og uden nikotin og i mange forskellige smagsvarianter.

Fordelene ved e-cigaretter

Som sagt er de elektroniske cigaretter stadig forholdsvis nye på det danske marked, og der er derfor ikke foretaget meget omfattende forskning på området endnu. Der er dog indtil videre intet, der tyder på, at de elektroniske cigaretter er nær så skadelige som tobakscigaretterne. Tobakscigaretterne indeholder nemlig op mod 4000 giftige og kræftfremkaldende stoffer. Derfor er det meget sandsynligt, at de elektroniske cigaretter er et godt alternativ. Udover at kunne bruges som erstatning, er der nemlig også mange, der bruger de elektroniske cigaretter som hjælp til et rygestop, hvor de kan lette symptomerne og generne ved et rygestop. Desuden slipper du med e-cigaretter for ubehagelig lugt og misfarvninger, der ofte ses i forbindelse med almindelig tobaksrygning. Sidst men ikke mindst kan man også spare penge på at skifte til e-cigaretterne, da de i det lange løb er billigere end tobakscigaretterne.

Få den fulde rygeoplevelse

E-væskerne findes som sagt i mange forskellige smagsvarianter, som gør det muligt at dampe på alt fra mint til vandmelon. Men ønsker man at imitere den klassiske rygeoplevelse, kan man også få e-væsker med tobakssmag. På den måde behøver man ikke gå på kompromis med nydelsen ved at tage et skridt i en sundere retning. Ønsker man det, kan e-væskerne også fås med nikotin, så man stadig kan nyde den fulde rygeoplevelse.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *