Ideer til sommertøjet

Det er så absolut blevet sommer, og det betyder for de fleste, at sommertøjet skal findes frem. For undertegnede betyder det endvidere, at der skal investeres i en masse nyt modetøj til garderoben, da det er et ritual, jeg har fået skabt. Jeg glæder mig altid frygteligt meget til, at det tunge overtøj skal smides i kælderen – og at man i stedet kan hoppe i et par shorts.

Men det er jo ikke alle, der går lige så meget op i mod som jeg, og derfor kan jeg godt se, at det kan være svært med nye indkøb til garderoben. Men du behøver slet ikke blive nervøs, for i dette indlæg kan du finde inspiration til dine sommerindkøb. Jeg vil nemlig guide igennem mode tøj til mænd, og fortælle dig lidt om tiden trends.

Modetøj til sommeren

I dette afsnit vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg synes du skal investere i, hvis du gerne vil have nyt modetøj til sommeren. Det er baseret på min personlige stil, og naturligvis hvilke trends jeg opfanger i magasiner, på nettet og så videre.

Det første du med fordel kan investere i, er en skjorte eller et par shorts med print. Det er altid moderne til sommer, at iklæde sig masser af print – og i år er absolut ingen undtagelse. Jeg er selv helt vild med blomsterprint, da det er forfriskende, moderne og sommer-ish. Alternativet er figurer, da det også får en del opmærksom hos modemærkerne i år.

Det næste du skal købe, er en lækker denimjakke. Det er blevet vildt moderne indenfor herremoden, at gå med denimjakke – og den er som skabt til sommerens hyggelige aftenener. Hvis du ikke har mod på at smide mange penge efter denimjakken, så kan du med fordel kigge i forskellige genbrugsbutikker.

Det sidste jeg vil anbefale dig, er naturligvis et par fede solbriller. Jeg ved godt, at modeller som Aviators eller Wayfarer er de mest populære, men du gør dig selv en tjeneste, ved at investere i en anden model. Jeg synes konformiteten er så kedelig, og det gør sig især gældende indenfor solbriller.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *