40plus dating vokser

For mange år siden, da datede man udelukkende, når man gik ud med hinanden i virkeligheden. Siden dengang, er der løbet meget vand i åen, og der er sket en transformation med dating. Det primære i denne transformation er, at man nu kan netdate, hvilket specielt de unge i starten tog til sig.

Da online datingen gjorde sit indtog, var det nærmest utænkeligt, at det skulle foregå i andre alderssegmenter end hos de unge, men denne tankegang er nu gjort til skamme, at det faktum, at 40 plus dating vokser og er eksploderet i popularitet. Dette kan have en række årsager, hvoraf at 40 plus datings mange fordele, er en af dem. Men de mange fordele, som man har, når man benytter 40 plus dating, er ikke den eneste forklaring på, at 40 plus dating vokser. Fx er det et faktum, at danskerne gennemsnitligt lever længere og længere, hvilket betyder, at vi har langt flere raske år. Det betyder, at nutidens 70-årige er meget friskere end datidens 70-årige. Denne øgede levealder skyldes bl.a. den teknologiske og medicinske udvikling samt den øgede fokus på kost og motion. Dette har positive konsekvenser i form af, at markedet for 40 plus datere vokser markant. Der er dog andre årsager end de teknologiske og medicinske til at 40 plus dating vokser markant i disse år. Der er nemlig sket en holdningsændring hos de ældre, der gør det mere legitimt at date andre. Tidligere var det fx decideret unormalt, hvis man fandt en partner efter sin ægtefældes død. Sådan er det bestemt ikke længere, og det er i dag de færreste der vil dø alene og ensomme. Flere og flere ældre tager på dates, og lærer hinanden at kende. Det er ikke længere unormalt at man skal nyde sin alderdom, og det er ikke længere unormalt at finde sig en ny partner i en høj alder. Hvorfor skal man leve alene, bare fordi man er blevet senior? Det er altså i den grad også en holdningsændring hos de ældre, der gør, at 40 plus dating vokser.

De mange fordele ved 40plus dating gør at det vokser

Der er mange fordele ved senior dating, og det er også en af årsagerne til at seniordating er vokset de sidste år. En af de første fordele er at man får mulighed for at møde et andet menneske, og bruge nogle hyggelige timer sammen. Man kan tage ud at spise, gå en tur, tage en tur i biografen, eller opleve det lokale museum. Kun fantasien sætter grænsen. Efter det første møde, kan man tage hjem, og overveje om man har lyst til at se personen igen. Såfremt begge har lyst til at ses, kan der være grundlag for et forhold.

Datingsiderne på nettet er helt sikkert en af årsagerne til at seniordating vokser. Det er nemt at mødes her, og man har tusindvis af andre singler indenfor rækkevidde. Så det er muligt at finde en ny partner i livet, som man kan dele oplevelserne med. De store oplevelser skal nemlig deles med andre.

Den store interesse for senior dating mærker man bl.a. hos danske 40plus.dk, som nu har udvidet til både Sverige og Belgien med hhv. 40pluskontakt.se og 40plus.be. Og måske kommer flere lande til på et senere tidspunkt.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *