Puslespil på måtte

Det er smart med en puslespilsmåtte

Puslespil er en enormt hyggelig måde at bruge sin fritid på. Sammenlignet med at bruge tid på de sociale medier eller at game på en konsol og streame tv, så er puslespil en aktivitet, der foregår offline.
For at være udfordrende nok, skal du dog op og have et puslespil på en del brikker, det betyder ofte, at du ikke kan nå det på en aften, og her kan en puslespilsmåtte være en god ide.

Puslespil fylder en del

I modsætning til online aktiviteter, så er puslespillet jo ikke bare noget, du kan slukke for, og så er det væk.
Du skal derfor helst have et sted, hvor dit puslespil kan ligge uden at bruge plads, der skal bruges til noget andet senere.

En puslespilsmåtte gør lige netop, at du nemt og hurtigt kan pakke dit puslespil væk, uden at skulle ødelægge det og starte forfra.
På den måde kan du gå til og fra dit puslespil over flere dage, og du kan også nemt ligge det et nyt sted, hvis det lige passer bedre.

Forskellige typer af måtter

Når du skal vælge en puslespilsmåtte, så vil du hurtigt opdage at der er en del forskellige at vælge imellem, og det er jo skønt, at man kan få noget til forskellige behov.
For det første skal du kigge lidt på, hvor store puslespil du lægger – der skal selvfølgelig være god plads til puslespillet, og til at man kan lægge løse brikker på måtten.
Men for et lille barn kan en måtte med plads til 3000 brikker hurtigt virke for stor – så vælg en der passer i størrelsen.
De er ikke så dyre, så lægger du puslespil i flere størrelser, kan du med fordel købe flere måtter.
Derudover fås måtterne i forskellige materialer, det mest typiske er filt.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *