Så er det ved at være sidste udkald

December står for døren. Og dermed er vi kommet til tiden, hvor der skal være styr på julekalendere, julearrangementer, julegaver og alt hvad der nu en gang hører sig til på den tid af året.

Den 29/11 står kalenderen på i dag. Og da jeg har to mindre børn på 5 og 7 år, er der også sådan noget som pakkekalenderen, som jeg skal have styr på. Og det er jo altså ved at være sidste udkald, når nu der kun er to dage til den 1. december.

Og jeg må ærligt erkende, at jeg faktisk ikke har styr på det. Det kniber simpelthen med at finde ud af, hvad jeg skal købe.

Det kniber med fantasien

Jeg synes det kniber lidt med fantasien. For det er altså ikke helt let at skulle finde 48 små pakker, som samtidig er sjove og interessante for børnene uden at jeg bliver helt ruineret, når jeg skal have købt gaverne.

Google er god hjælp

Så nu har jeg brugt de sidste 45 minutter på at sidde og Google for at se om jeg kan komme på nogle gode idéer. Under dette ”arbejde” er jeg blandt andet stødt på siden https://www.hyggeonkel.dk/overblik/pakkekalender/, som jeg faktisk synes er noget af det, som giver bedst mening i forhold til mine to børn. Og da tiden jo som sagt er ved at være knap, så tænker jeg faktisk, at jeg nok ender op med at købe stort set alle gaverne der.

Let og overskueligt på nettet

Det er jo både let og overskueligt, at købe det hele samlet. Og så er der oveni købet fragtfri levering, år jeg køber for 500 kroner. Og det løber det altså let op i, når der skal købes gaver til to krævende børn 😊

Jeg har dog lige et par timer at løbe på. Bare jeg når at bestille inden kl. 16, lover Hyggeonkel nemlig at sende varerne afsted i dag. Så burde det hele lige komme til at hænge sammen. I sidste øjeblik, ja. Men jeg tror sørme, at jeg når det – igen 😊

Nethandel er nu en lyksalighed, når det kommer til større indkøb. Så slipper man nemlig for at rende rundt i hele byen for at finde det man skal bruge – det kan bare ikke blive lettere og bedre.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *