Skak er sjovt og vanedannende

Skak er et meget populært spil og det har det altid været. Det er et spil, som altid er hyggeligt at spille og hvor man kan få lov til at sidde og tænke lidt. Det er sundt at bruge hjernen lidt mere og det kommer man til, når man spiller skak. Man kan spille skak fysisk mod hinanden, men man kan også spille det på internettet. Hvis man gerne vil spille, men ikke har selve spillet selv, så er dette en mulighed. Her kan man også lære spillet, hvis man ikke allerede kan det. Dette er smart, hvis man har nogle venner, som virkelig elsker at spille skak.

Der er forskellige brikker i skak og man skal lige sætte sig ned og give sig tid til at lære det, men derefter så kan man nemt komme til at bruge flere timer på det, fordi det er utrolig underholdende. Man kan spille skak på alle tidspunkter og alle kan lære det. Det tager ikke ret lang tid at sætte det op, men du kan jo sagtens have et lille bord hvor det altid kan stå fremme. Husk også, at hvid altid starter.

Selve skakspillet findes i et utal af varianter lige fra de helt billige med en pap-bræt og fabriksfremstillede plasticbrikker til de dyre, med eksempelvis flotte marmorplader og håndudskårne brikker. Se et godt eksempel på et storudvalg på siden her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/skak/.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *