Borebiller og løsningen

Vi hører efterhånden om flere og flere, der finder ud af, at de har et skadedyrsproblem.  Langt de fleste vi hører om, er folk der enten har fået muldvarpe i græsplænen eller møl i køkkenet.  Men de største problemer er nok, når man har fundet ormehuller i træet på loftet.

Derfor har vi besluttet os for at give Dem en hjælpende hånd med, hvordan dette skal håndteres korrekt – allerede fra starten, så man ikke skal til at slås med forsikring omkring disse skadedyr. 

Eller værre – at man simpelthen risikerer en sammenstyrtning, fordi man måske ikke lige var opmærksom på problemet oh konsekvenserne af dette skadedyrsangreb.

Ved en simpel rundspørge blandt landets husejere, hører vi ofte, at man har været i byggemarkedet og blevet bundet noget på ærmet som. F.eks. Gori eller petroleum.  Lad det være sagt med det samme – det er direkte forkert rådgivning.  På statens skadedyrslaboratorium har man konstateret, at petroleum ikke virker på de såkaldte træødelæggende insekter.  Man kan højst drukne dem.  Desuden lugter det fælt.

Nej, den helt rigtige løsning mod borebiller og husbukke i træ er et anerkendt og autoriseret skadedyrsfirma, der kan tage hånd om opgaven på den helt rigtige måde og give 10 års garanti, som er forventeligt, når der er tale om et borebilleangreb, der altid kan ses på husets tilstandsrapport – ofte som en K3 anmærkning.  Dette skyldes, at der er tale om en bærende tagkonstruktion.  Så når træværket svækkes gradvist, så er det klart, at det med tiden vil blive så svagt, at det ikke kan bære tagpladerne.

Derfor bruger de bedste skadedyrsbekæmpere lang tid på at sprøjte mod borebiller , så alle insekterne dør med det samme.  Også larver bliver slået ihjel, når man bruger den rigtige gift med det rigtige aktivstof.  Det er derfor at man altid overlader sådanne opgaver til skadedyrsservice.  Især husbukke og boreorm er farlige, da de æder træet lynhurtigt, så der kommer savsmuld ud af hullerne i træværket og i spær og lægter.

Når de først går i gang med sprøjten med gift, så skal man passe på, da det er en kraftig insektgift – ligeså stærk som boracol, der er den mest kendte metode mod borebiller.  Hvis man ikke lige kan se huller i spær, så kan man kigge i vinduet, hvor man kan se de flyvende biller, der har samme størrelse som kommen.  De søger altid mod lyset.

Så den bedste løsning – få professionel hjælp med det samme !

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *