Guider til alt med cykler

At skrive bare overfladisk om alle fordelene, de nyere generationer har med internettet – ja det ville jo fylde hundredtusinder af ord. Men lad os nu bare tage et kig på en enkelt af disse fordele: Guider og nemme indkøb! For eksempel er der guider til hvilken cykelhjelm der er bedst – og når man har fundet ud af det, er det pærenemt at købe efterfølgende.

Online handel er en lille revolution

Det helt fantastiske i mine øjne er, at så enorme mængder af information er tilgængelig, når man vil købe et produkt.

Lad os sige, at man er interesseret i at købe et par cykelsko. En hurtig søgning på Google, og man præsenteres for de bedste tilbud på cykelsko – her og nu.

Før internettet var der kun én vej at gå: Ud at køre efter en cykelbutik eller flere, gennemgå alle deres cykelsko – hvis de da har nok på lager – og så vælge. Det kostede en masse tid og en masse benzin at køre rundt efter det.

I dag er de gode cykelbutikker alle på nettet, hvor de ikke blot fremviser og sælger deres udvalg, men hvor man også kan læse sig klogere på en lang række produkter.

Et godt eksempel på en cykelbutik online: Daniabikes

Cykling er bare ét område

Det er klart, at cykler og udstyr til cykling er fremtrædende, for det er ojo i høj grad blevet populært igen at cykle. Og faktisk ikke kun for sjov eller som sport. Se blot på på den fremsynede håndværker i København, der kører rundt i byen på cykel som låsesmed:  https://www.dencyklendelaasesmed.dk/

Reelt set er det i dag alle typer af produkter og sågar services, der tilbydes online. Selv mere personlige ting som coaching og rådgivning.

Det er i sandhed nye tider, og selvom mange detailbutikker lider under det, er det jo fremskridt. Og lad os ikke glemme, at det står detailbutikkerne frit for at komme på nettet – så er de jo med på lige vilkår igen!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *