Hjemmetræning i haven

Når man ligesom os i vores familie er totalt boldtossede, så er det altså skønt, når foråret banker på og vi kan begynde at komme udenfor i det dejlige vejr.

Selv om vejret er meget omskifteligt, er der alligevel et stigende antal af de gode dage, hvor solen titter frem og smiler ned til os. Og det kalder altså på, at vi kommer udenfor og er aktive.

Vi elsker at spille bold

Vi elsker simpelthen at spille bold. Håndbold, fodbold, bordtennis og badminton er vores foretrukne spil. Og vi dyrker da også alle sammen sport. Men her under Corona-krisen har det meste jo været lukket ned i lange perioder og nu begynder vi altså at savne spillene med de runde bolde.

Så nu skal der altså til at ske noget! De kribler i både hænder og fødder for at komme i gang. Og indtil videre må det altså blive hjemme i haven, at vi træner. Men så skal der også gøres lidt for, at det bliver sjovt og udfordrende.

Der skal udstyr til

Det er nu bare sjovest at spille bold, når man har det rette udstyr til det.

Vi har både et bordtennisbord udenfor og et håndbold/fodboldmål i haven. Så vi da lidt at gøre med og egentlig kan man vel sige, at vi er nogenlunde fornuftigt dækket ind. Men når nu vores egen træning i haven skal erstatte den træning vi er vant til i klubben, så syntes vi alligevel, at der skulle lidt mere til.

Derfor har vi været ude at investere i en såkaldt bold rebounder. Det er sådan en anordning med en ramme og et net spændt op i nogle kraftige elastikker. Og når man skyder en bold mod nettet, strammes elastikkerne og bolden skydes tilbage igen. Det fungerer ret godt og gør det lidt ekstra sjovt og spændende at træne hjemme hos os selv i haven.

Vi har heldige at få rebounderen på tilbud til en ret god pris, så nu synes vi egentlig godt, at vi kan bruge lidt flere penge på noget ekstra udstyr – vi mangler bare lige at finde ud af, hvad det så skal være. Men mon ikke, vi finder på noget?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *